Gastvrij Rotterdam 2016 in Ahoy.

0 Posted by - 21 september 2016 - Blog Post

Wauw wat een dag zeg. Mocht vandaag namens de Voedselbank Rotterdam naar #Ahoy voor de beurs van het Jaar op Gastronomisch niveau. #GastvrijRotterdam Wat een fantastisch evenement. Ik heb zelf een ver verleden in de horeca en het vers vak en mijn hart ging echt wel weer even sneller kloppen bij het rondlopen en kijken proeven en ruiken langs al die prachtige stands en paviljoens. Geweldig… Inmiddels kriebelt het Horeca vak dan ook wel weer een beetje. want als je dat hebt blijft het voor altijd denk ik. Ik heb er van genoten en hoop hier volgend jaar weer te mogen staan. En mijn dank is groot naar alle leveranciers die hun prachtige producten aan ons hebben gedoneerd! Wat een topdag! Wat een opbrengst! Ook bedankt namens de clienten van de #Voedselbank!

No comments

Leave a reply

6 − twee =