Een hopeloze afspreker…

0 Posted by - 11 september 2016 - Blog Post

planningIk voel mezelf soms echt een hopeloze afspreker niet alleen met anderen maar ook vooral dingen die ik met mezelf afspreek.

Twijfelen of ik iets wel of niet zal doen, “heb ik er wel genoeg over nagedacht”, “wat zijn de consequenties” enz enz. Als ik eenmaal iets met iemand definitief heb afgesproken kom ik deze beloftes in 90% van de gevallen altijd na, die andere 10 % is er meestal toch weer iets waar ik aan twijfel of geen beslissing over heb genomen of uiteindelijk toch weer geen zin heb.

Dat zin hebben zit het hem vooral in, vaak ontbreekt het aan zin. Ik voel me vaak zo vermoeid dat ik niet eens zin heb om iets leuks te ondernemen… Vaak als je iets leuks gaat doen doe je weer zoveel nieuwe ervaringen op en nieuwe prikkels dat dit me dan teveel energie kost.

Vaak eindigt een leuk weekend zonder plannen dan ook echt in een weekend wat niet gevuld is met ook maar iets sociaals. En het enge/ gekke is dat ik dit dus ook vaak helemaal niet eens vervelend vind. Ik vermaak me altijd wel met iets. Feit is dan wel dat je vaak ook echt alleen bent. En dat alleen zijn is ook niet erg maar wel als het eenzaamheid gaat worden.

Ik denk niet eens dat ik nog met iemand om mij heen in mijn leven zou kunnen op dit moment. Ik ben zo gehecht aan dat ik kan doen wanneer ik iets wil doen als het mij uitkomt en geen uitleg hoef te geven aan iemand. Dat is gewoon heel fijn dat jij zelf kan bepalen wat je gaat eten wanneer je iets gaat doen en hoelaat jij je bed in duikt. Ultieme vrijheid, maarja dat is allemaal leuk en wel, soms mis je toch ook wel weer wat.

Een beetje leuk gezelschap zo nu en dan is ook niet vervelend. Het liefste zou ik iemand tegen komen die hetzelfde over alles denkt maar hoe groot is die kans? Nihil…

Ach ik zie wel hoe alles loopt. Zoals het nu gaat zou het nog best weleens een tijd kunnen duren.

Fijne zondag allemaal.

 

Bewaren

Bewaren

No comments

Leave a reply

een × 2 =