“The Last Bastion” Overwatch Digital Short.

0 Posted by - 19 augustus 2016 - Video

 

Een leuke digital short animatie van een spel wat ik speel op de PS4 : Overwatch.

Het is in principe een shooter net als vele anderen, alleen zit het net wat anders in elkaar. Iedere personage in het spel is een held. Met een team samengesteld van helden ga je met elkaar de strijd aan. Erg leuk tijd verdrijf waar je ook als niet hardcore gamer zo in kan stappen het is erg vermakelijk en makkelijk op te pakken.

Dit filmpje is door de ontwikkelaar Blizzard online gezet. Erg leuk ze vertellen iets over 1 van de personages Bastion. Ben ook benieuwd naar meer van dit soort mooie animatie’s Blizzard heeft al een langere tijd een goede naam wat betreft verhaal lijnen en games.

Veel kijkplezier!

No comments

Leave a reply

3 + zes =