Zin om weer eens een nieuwe fotoshoot te gaan doen.

0 Posted by - 22 juli 2016 - Blog Post

Goedemorgen.

Na een lange tijd begint het toch weer te kriebelen om weer eens een fotoshoot te gaan doen. Krijg ineens weer allemaal ideeën en inspiratie… De laatste keer dat ik met een model heb gewerkt is toch echt ergens in 2009 geweest, en natuurlijk heb ik hierna wel foto’s gemaakt maar dit was meer van statische objecten of af en toe eens een portretje. Maar dit is natuurlijk geen echt werk.

Het heeft een lange tijd stil gelegen en ik moest en moet nog steeds vaak de motivatie vinden om dingen te gaan doen. en dan niet alleen qua fotograferen maar ook met een hoop andere dingen. Maar dit lijkt me toch weer erg leuk om op te gaan pakken.

Ik merk dat ik het weer erg leuk vind om hier mee bezig te zijn evenals deze blog.

Houd het dus in de gaten hier en heb je nou zelf een leuk fotografie idee laat het dan even weten.

groet

Justin

[foogallery id=”296″]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

No comments

Leave a reply

veertien − tien =