About me

by

Hi! Leuk dat je op mijn pagina komt kijken. Ik zal in het kort vertellen wie ik ben en waarom ik een blog ben begonnen.

Als eerste vind ik het leuk om mijn leven te delen met jullie. Natuurlijk niet alles… Maar de leuke dingen die ik mee maak of waar ik mij mee verbonden voel, via internet en het dagelijks leven. Ik doe verder aan amateur / hobby fotografie en doe dit sinds mijn 18e. Heb hier altijd meer mee willen doen maar dat is helaas niet verder van de grond gekomen. Maar wie weet wat er nog in de toekomst gebeurt.

Verder een groot fan van sporten en bewegen. Vroeger vond ik Gym niet leuk op school maar ook dit veranderde toen ik naar de middelbare school ging. Ik probeer gemiddelt 3 x per week lekker te gaan fitnessen of een leuke hardloop / fietstocht te maken, kan dit toch ook echt wel een hobby noemen. Het geeft je bovendien ook veel energie. Tevens hoort daar natuurlijk ook lekker ontspannen bij, terrasje, filmpje, serie, Netflix noem maar op. Maar lekker met een boek op de bank vermaak ik me ook prima.

Maar waarom dit blog? Dit vind ik een leuke manier om dingen met jullie te delen. Aangezien een hoop sociale contacten tegenwoordig alleen maar via Internet mogelijk blijken te zijn kies ik de weg om buiten alle social media kanalen ook mijn “Eigen” plekje op Internet te maken. In de hoop dat ik jullie hier ook mee kan vermaken, Maar ook mijn dagelijkse leven van mij af kan schrijven.

Veel plezier met het lezen van mijn blogs en laat vooral een leuke reactie of berichtje achter.

Justin

FB_20151026_19_56_15_Saved_Picture

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren