About me

Hoi! Wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken. Ik zal in het kort vertellen wie ik ben en waarom ik een blog ben begonnen.

Als eerste vind ik het leuk om mijn leven te delen met jullie. Natuurlijk niet alles… Maar de dingen die ik mee maak en waar ik mij mee bezig houd, via internet en het dagelijks leven.

Ik doe aan amateur fotografie en doe dit al sinds mijn 18e. Ik heb hier altijd meer mee willen doen maar dat is helaas niet van de grond gekomen. Maar wie weet wat er nog in de toekomst gebeurt.

Verder een groot fan van sporten en bewegen. Vroeger vond ik sport niet leuk op school maar ook dit veranderde toen ik naar de middelbare school ging. Ik probeer gemiddelt 3 x per week lekker te gaan fitnessen of een leuke hardloop / fietstocht te maken, kan dit toch ook echt wel een hobby noemen. Het geeft je bovendien ook energie. Tevens hoort daar natuurlijk ook lekker ontspannen bij, terrasje, filmpje, serie, Netflix noem maar op. Maar lekker met een boek op de bank vermaak ik me ook prima.

Maar waarom dit blog? Dit vind ik een leuke manier om dingen met jullie te delen. Gezien een hoop contacten tegenwoordig via internet mogelijk lijken te zijn kies ik de weg om buiten alle social media kanalen ook mijn “Eigen” plekje op Internet te maken. In de hoop dat ik jullie hier ook mee kan vermaken.

Veel plezier met het lezen van mijn blogs en laat vooral een leuke reactie of berichtje achter.

Justin

FB_20151026_19_56_15_Saved_Picture

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren